Munkabiztonság, környezet- és minőségirányítás (HSEQ)

A BIS HUNGARY KFT. elkötelezett amellett, hogy az iparági előírások és jogszabályok betartásán túlmenően további erőfeszítéseket tegyen műszaki, környezeti és munkavédelmi téren a maximális biztonság és hatékonyság elérése érdekében. Alapvető elvárásunk, hogy a ránk bízott feladatok tökéletes minőségben, a környezetvédelem figyelembevételével, valamint az életvédelmi szabályok maradéktalan betartatásával készüljenek el – hiszen cégünknél a munkavállalók biztonsága és egészsége elsődleges szempont. Sikerünk záloga, hogy ezen eszmék a tervezéstől kezdve a munkaterület elhagyásáig végigkísérik szakmai tevékenységünket.

Cégünk az MSZ EN ISO 9001:2009, az MSZ EN ISO 14001:2005, az SCCp 2011 és a VCA* 2008/5.1 szabványok szerinti minőség-, környezet-, egészségvédelmi és biztonságtechnikai irányítási rendszert működtet, mely rendszerek megfelelőségének felülvizsgálata folyamatos, független szervezet által biztosított és tanúsított.

Legfőbb értékünk munkatársaink szaktudásában van, így különös figyelmet fordítunk folyamatos fejlesztésükre, szakképzésükre mind saját szakterületükön, mind pedig környezeti- és munkavédelmi területen. Hiszünk a bizalmon és egymás értékeit figyelembe vevő, minőségi munkavégzésben, ennek köszönhetően várhatjuk el munkatársainktól, hogy szaktudásukat a mindennapok során mind a cég, mind pedig a partnereink szolgálatába állítsák. Ehhez korszerű eszközöket, biztonságos és támogató munkakörnyezetet biztosítunk számukra. Ezen elkötelezettségünk ugyanakkor nem csupán belső folyamataink során biztosított, de partnereinktől is elvárjuk rendszereink, etikai irányelveink ismeretét és folyamatos alkalmazását is.