Bemutatkozás

Profil


A BIS HUNGARY KFT.-nél hitvallásunk a megbízható működés biztosítása partnereink számára, akiknek mindez a sikerességük és folyamatos működésük záloga. Cégünk az elmúlt közel 70 évben számtalan ipari presztízsberuházás során biztosított tevékenységének köszönhetően nem csupán Magyarország legnagyobb ipari szolgáltatójává vált, de az európai ipari fejlesztések kiemelkedő szereplőjévé is. Projektjeinken a mindennapok során közel 800 fő dolgozik ipari üzemek, gyárak, telephelyek folyamatos és megbízható működtetéséért.

Partnereink életében jelen vagyunk már a tervezés fázisától kezdve az építésen, üzemeltetésen, karbantartáson keresztül egészen a bontásig. Ennek köszönhetően azok folyamatosan egy kézben tudják az igénybe vett szolgáltatásokat, biztosítva ezáltal a folyamatos munkamenetet.

Beruházásainkat ismerjük a kezdeti stádiumtól kezdve, így a felmerülő esetleges fennakadásokra, fejlesztési igényekre azonnal képesek vagyunk reagálni.

Az üzletágak között tevékenységi alapon kialakított munkamegosztás kedvező keretet biztosít a gyors, flexibilis piaci megjelenéshez, ugyanakkor a közösen tanúsított rendszerek, az egységes technológiák, az átirányítható eszközök és a rugalmasan mozgatható humán kapacitások lehetőséget adnak az erőkoncentrációra és a nagyvállalati fellépésre.

Biztos hátterünk, tapasztalatunk, minőségi elvárásaink és referenciáink egyszerre biztosítanak nyugodt és folyamatos partnerséget megbízóink, partnereink, alvállalkozóink, valamint munkavállalóink számára egyaránt. Az alkalmazott rendszerek, technológiák, valamint a felhasznált eszközök tekintetében elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlődés mellett, biztosítva ezzel mind partnereink, mind pedig magunk számára az elérhető leghatékonyabb működést.

Társaságunk az összes szükséges iparági minősítéssel rendelkezik, elkötelezettek vagyunk a környezeti és munkavédelmi szabványok és direktívák alkalmazása mellett, melyek alapján rendszereink folyamatos felülvizsgálat és fejlesztés alatt állnak. Minősítéseinkről, szabványainkról (ITT: HSEQ) tudhat meg többet.

Partnereink elégedettsége továbblépésünk záloga!

Ügyvezetés, Területi vezetők

Patay László (CEO)

Magasdi Péter (CFO)


BIS Hungary Kft. / Központ


Belföld
Nyugati terület
Ipari szigetelés
Acsádi Zsolt (Területi vezető)
Technológiai szerelés
Nagypál József (Területi vezető)
Keleti terület
Ipari szigetelés
Csőreg Bertalan (Területi vezető)
Technológiai szerelés
Aparicio Arturo Péter (Területi vezető)
Külföld
Ipari szigetelés
Sallay István (Területi vezető)
Technológiai szerelés
Zrinszky Róbert (Területi vezető)